De doorverbind-app biedt de mogelijkheid om een inkomend gesprek naar een in- of extern nummer door te schakelen. Wanneer je in de belroute bent, sleep je de app dan naar de juiste plek in de belroute. Als de app wordt losgelaten kunnen de volgende dingen worden ingevuld:

Doorverbinden naar in- of extern nummer; Klap lijst uit (pijltje) om een intern toestel of belroute te selecteren. Om door te schakelen naar een extern nummer (bijv. mobiel) toets het nummer in het bestemmingsveld.

Belroute; Geef aan of het gesprek bij geen gehoor de eigen belroute van de gebruiker volgt of de hoofdroute van het nummer. Standaard op aan (ja). Deze optie kan je alleen gebruiken wanneer je intern doorverbind.

Time-out; De rinkelduur in seconden aangeven. (alleen mogelijk als het gesprek de hoofd belroute volgt)

Nummerweergave; Bij een extern nummer hier aangeven wat in het display van het toestel ziet (bijv. eigen nummer van je bedrijf of nummer van beller). Bij een interne doorschakeling nummer is het niet mogelijk om dit in te stellen. Standaard wordt het nummer van de beller in de display getoond.

Bij Label kan een omschrijving van de doorschakeling worden toegevoegd. Deze staat als naam van de doorverbind app in de belroute. Dit is makkelijk om voor jezelf te herkennen waarnaar er wordt doorverbonden.