Met de app geluid, kan je een geluidsbestand in je belplan laten afspelen. Denk hierbij aan het begroeten van je klant, of een gesloten boodschap zonder mogelijkheid van het inspreken van de voicemail.

Wanneer je geluid toegevoegd, heb je de mogelijkheid om een bestand te selecteren die al geüpload is.

Heb je nog geen bestanden geüpload? Klik dan op Upload geluidsbestand. Je kan vervolgens een bestand uploaden door te klikken op Uploaden gevolgd door Opslaan.

Bestandsformaten

Ons platform ondersteund op dit moment .wav en .mp3 geluidsbestanden.

Heb je al geluidsbestanden of heb je een bestand gemaakt via je mobiele telefoon? Converteer dan je bestand naar mp3 via: https://online-audio-converter.com/

De minimale specificaties voor audiobestanden zijn;

WAV:

Channels : 1
Sample Rate : 16000
Precision : 16-bit
Bit Rate : 256k
Sample Encoding : 16-bit Signed Integer PCM

Channels : 1
Sample Rate : 16000
Precision : 14-bit
Bit Rate : 128k
Sample Encoding : 8-bit u-law

Channels : 1
Sample Rate : 16000
Precision : 13-bit
Bit Rate : 128k
Sample Encoding : 8-bit A-law

Channels : 1
Sample Rate : 16000
Precision : 16-bit
Bit Rate : 26.0k
Sample Encoding : GSM

mp3:

Channels : 1
Sample Rate : 16000
Precision : 16-bit
Bit Rate : 24.0k
Sample Encoding : MPEG audio (layer I, II or III)