Via Belplan > Keuzemenu> Toevoegen, kan je makkelijk een nieuw keuzemenu aanmaken.

Geef hier vervolgens het keuzemenu een naam (2x) en een time0out duur en kies dan opslaan.

Time-out staat voor de tijd die iemand heeft om een keuze te maken in het keuzemenu

Instellen keuzemenu:

Na het aanmaken kan het keuzemenu ingericht worden door diverse ‘apps’ vanuit de linkerzijde te slepen naar de rechterzijde. We verklaren hieronder een aantal velden voor de eerste stappen van het keuzemenu:

Start > De welkomstboodschap of actie welke het keuzemenu moet plegen. hier kan SOUND app geplaatst worden (let op, upload hier een Mp3 of wav bestand voor) met een welkomst tekst.

Invalid > De keuze die de gebruiker / beller maakt en niet is ingegeven in het keuzemenu wordt door de INVALID optie afgekeurd (hier kan weer een SOUND app worden toegevoegd).

Time-out > Indien de gebruiker / beller geen keuze maakt of te laat een keuze maakt, zal de Time-out optreden. Door te kiezen voor een terugval naar bijv. Start of kiezen om de verbinding te verbreken.

Sleep vanuit de linkerzijde de gekozen ‘App’ naar de rechterzijde naar de betreffende keuze (0 t/m 9,
*en #) toe te voegen. Dat kan eveneens via de ‘Context’ zijde aan de rechterkant, in 1 Keuzemenu een multi-level Keuzemenu aanmaken om ook binnen een keuzemenu andere keuzemenu’s toe te voegen.

Zie voor alle mogelijkheden onze inleiding.

Nadat het keuzemenu is gemaakt en is opgeslagen, kan het keuzemenu in het Belplan geplaatst worden.