Een Belgroep is een groep met daarin een of meerdere toestellen. De belgroep-app biedt de mogelijkheid om een inkomend gesprek naar één of meerdere in- of externe nummers door te schakelen. Zowel interne (bedrijfs-)toestellen, als externe toestellen toe voegen.(vast of mobiel nummer).

Bij Kies gebruiker kies je de medewerker(s). Vul hier het interne nummer of naam in van de collega of klik op het pijltje in de balk. wanneer je de collega ziet, klik je op de naam van de collega en klik je op + Toevoegen.

Met de Verlooptijd kan aangegeven worden hoeveel seconden ieder toestel rinkelt. Als ze tegelijk rinkelen, geeft het de totale tijd aan. Als de toestellen na elkaar rinkelen, dan het aantal seconden vermenigvuldigen met het aantal toestellen.

Rinkelvolgorde

Maak een keuze maken uit de “Rinkelvolgorde’’.

Allemaal tegelijk Standaard (alle toestellen worden tegelijkertijd aangeroepen)
Steeds één meer (de ingelogde gebruikers worden één voor één bijgeschakeld totdat iemand opneemt, of tot alle gebruikers tegelijkertijd opgeroepen worden)
Om de beurt (het inkomende gesprek wordt één voor één in aansluitende volgorde van gebruikers aangeboden totdat iemand opneemt)
Eén voor één (één voor één in de volgorde van noteren)