Geen inkomende gesprekken na x seconden

Soms komt het voor dat inkomende oproepen niet binnenkomen op sommige toestellen en na een aantal minuten wel weer. Dit probleem is herkenbaar als de NAT Port Closing timer te laag staat in het netwerk van de klant. Momenteel hanteren wij een registratie-tijd van 300 seconden voor toestellen. Indien de NAT Port Closing timer lager staat dan 300 seconden, wordt de verbinding afgebroken door de router/firewall en zal het toestel geen inkomende gesprekken ontvangen tot het toestel zich weer opnieuw registreert.