2N Helio Deurintercom instellen

Let op! Zorg ervoor dat de 2N deurbel geupdate is naar de meest recente versie!

Vul bij telefoonnummer de SIP-username in i.p.v. het interne nummer van de gebruiker.

Indien je gebruik maakt van een N510:

Verwijder de Codec G.722 van gebruikte codecs onder Instellingen > Telefonie > Geluid > Geavanceerde instellingen.

Ook kan je onder Instellingen > Telefonie > Geavanceerde VoIP-instellingen > "DTMF over VoIP verbindingen" de selector op "Nee" zetten en dan naar het vakje "Geluid" Aanzetten.