Debug Synchronisatie uitvoeren

Wanneer er problemen optreden bij een Synchronisatie, is het vereist om een Debug Synchronisatie uit te voeren.

Vereisten

Zorg ervoor dat je met de juiste admin-rechten de Debug Synchronisatie uitvoert.

Stappen

Houdt de toetscombinatie Alt+Shift ingedrukt terwijl je op de Sync Now knop drukt.

Je ziet vervolgend at er een debug symbool naast Syncing komt te staan.

Bij het aanmaken van je ticket is het niet nodig om de log door te sturen.