Nummer als vermoedelijk spam gemarkeerd

Het kan soms voorkomen dat je nieuwe nummer voorheen gemarkeerd is als spam.

Samsung en andere merken gebruiken Hiya voor het identificeren van telefoonnummers. Hiya is geïntegreerd in de native dialer van een aantal merken Android toestellen en gebruikers kunnen een nummer als 'Spam' rapporteren. Ook doet Hiya een lookup om de bedrijfsnaam te zoeken bij inkomende gesprekken.

Als een nummer ten onrechte als spam wordt bestempeld of als er verkeerde informatie wordt getoond of ontbreekt, kan je een verzoek indienen bij Hiya.
Let op: hiervoor hebben ze een bewijs van eigendom van het telefoonnummer nodig.

Je kan dit verzoek indienen via: https://hiyahelp.zendesk.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=824667