WebCalls als Web-app

Web Calls Chrome-app

Bellen met Web Calls en tegelijkertijd werken in verschillende tabbladen van je Google Chrome-browser,
kan het moeilijker maken om je Web Calls-tabblad te vinden om je oproepen te beheren. Door deze handleiding te volgen, kun je een Chrome-app op je computer maken en deze vastzetten op je Windows Taakbalk of Apple Dock.

Instellen

Volg deze stappen op Windows om je Web Calls Chrome-app toe te voegen aan je Windows Taakbalk of Apple Dock.

Ga naar je WebCalls omgeving via Google Chrome op het platform en log hier in. Nu je bent ingelogd, kun je in Google Chrome op de drie puntjes rechts bovenaan het scherm klikken. Selecteer nu 'Opslaan en delen' en vervolgens 'Snelkoppeling maken'.

Er opent zich nu een nieuw venster op je taakbalk. Klik hier met de rechtermuisknop op en klik op 'vastzetten op taakbalk' of via Apple op 'Permanent in Dock'.