Gigaset N510 contacten importeren

Op de volgende manier kun je contacten in de Gigaset N510 importeren.

Allereerst start je door het bestand (zie onderaan dit artikel) te downloaden en te openen in een tekstverwerkingsprogramma. Pas de namen en telefoonnummers aan. Sla het bestand vervolgens op.

Ga daarna naar de web interface van de N510. Dit kun je doen door naar het interne IP-adres te browser, dit IP-adres kun je verkrijgen door 1x op de blauwe knop van de N510 te drukken. De gekoppelde handsets gaan rinkelen en je zult het interne IP-adres in beeld zien.

Navigeer naar Settings > Directories > Directory Transfer. Selecteer het gewenste handset, selecteer het bijgewerkte bestand en druk vervolgens op de “Transfer” button. De contacten zullen in het toestel terecht komen.