Yealink S serie display licht telkens op

Als gevolg van status verandering in de BLF knoppen, licht het display van de Yealink op. De oplossing is het importeren van het bestand uit de bijlage.

Download het bestand in de bijlage van deze pagina "TxxS Telador backlight off.cfg"

Ga via de webbrowser naar het toestel en log in. Ga naar:  Settings/ Configuratie/,  klik op "Browse" naast Import CFG Configuratie File en selecteer het bestand in de bijlage "TxxS Telador backlight off.cfg" op je computer.

Druk op Import en druk op OK bij de popup: