Qaller V5.0.0 - iOS Quick-Start Guide

We zijn verheugd om aan te kunnen kondigen dat de nieuwe versie van onze Qaller App voor iOS - 5.0.0 aan het begin van volgende week naar de Apple App Store wordt gestuurd.
Na de App-review zou deze binnen de daaropvolgende 7 dagen voor alle klanten beschikbaar moeten zijn.

De Qaller App 5.0.0 heeft een gloednieuwe gebruikersinterface. Terwijl alle huidige functionaliteiten behouden blijven, hebben we ook enkele van de meest gevraagde functies geïmplementeerd om de gebruikerservaring te verbeteren inclusief enkele bugfixes.
Hieronder vindt u de beschrijving van alle wijzigingen en de belangrijkste functies die onveranderd blijven.

Als u feedback of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Oproepen Beheren

We hebben bellen in de spotlight gezet om het starten van gesprekken met de Qaller nog
eenvoudiger te maken:
- De kiestoetsen om nummers te bellen, zijn nu altijd aanwezig in de navigatiebalk onderaan het scherm.
- Start eenvoudig een Qaller-gesprek vanaf de standaard bel app van je telefoon.
- Zie je gemiste oproepen en bel terug vanuit het tabblad Recente Oproepen in slechts 2 klikken.
- Gebruik de zoek- en filterfuncties om een contactpersoon in het telefoonboek te vinden.

Bellen

Nieuw of gewijzigd:

• Tweede inkomende oproep (wisselgesprekken) nu mogelijk.
  • Oproepstatussen - tijdens het gesprek kan een gebruiker de status van het gesprek zien: Overgaan, Verbonden, Beëindigd, enz.
  • Een gesprek starten via de standaard bel app van een telefoon is nu mogelijk.
  • Doorverbinden naar externe nummers.

Onveranderd:

• Basis belfunctionaliteit.
  • Bellen via internet en de terugbellen functie wanneer je een oproep start.

Recente oproepen

Nieuw of gewijzigd:

• Een apart tabblad 'Gemiste oproepen'.
  • Oproepstatussen worden weergeven als pictogrammen, net als in het UC-panel.
  • Infoknop bij je recente gesprekken, waarop je de contactgegevens kunt zien, het nummer kunt kopiëren of de oproep kunt starten.
  • Het tijdstip van gevoerde gesprekken is gewijzigd van eindtijd naar starttijd.
  • Oproepgeschiedenis wordt gesynchroniseerd met de rapportage in het UC-panel.

Onveranderd:

• Start een oproep met 1 klik door op een recent gesprek te drukken.
  • Bekijk de oproepstatussen (Gemist, Beantwoord, enz.).
  • Contactherkenning.
  • Beschikbaarheidsindicatie van collega's.

Contacten

Nieuw of gewijzigd:

• Filters: in plaats van te schakelen tussen tabbladen, kan een gebruiker een filter instellen; de keuze in het filter wordt onthouden.

Onveranderd:

• Bekijk de contactinformatie.
  • Bel vanuit het tabblad Contacten (Telefoonboek).
  • Bekijk de contacten uit het Slimme Telefoonboek (integratie).
  • Zoek in contacten.
  • Aanwezigheidsstatus van collega's.
  • Contacttype (Mobiel, belplan, enz.) of groepsaanduiding.

Belplannen

Nieuw of gewijzigd:

• Een gebruiker kan alle belplannen in een lijstweergave
    bekijken
  • Markeer een belplan als favoriet met een 'vlag' pictogram binnen het belplan.
  • Ervaar een verbeterd ontwerp van het belplannen beheer.
  • Beheer van de status van de wachtrijagent toegevoegd - druk op de widget en bekijk of beheer je status voor alle of een specifieke wachtrij.
  • Betere zichtbaarheid van de anoniem bellen optie binnen het persoonlijke belplan en in de lijst met belplannen.
  • Kies tussen beschikbare contacten of een extern nummer bij het routeren van de belplannen met de optie 'Doorsturen naar'.
    Let op: om door te sturen naar een collega, moet
    de collega uit de contacten worden geselecteerd.
  • In- en uitloggen per wachtrij.

Onveranderd:

• Zoek en bekijk de bedrijfs belplannen.
  • Beheer de belplannen voor bedrijfs belplannen.
  • Beheer de belplannen voor een persoonlijk belplan

Instellingen

Nieuw of gewijzigd:

Kies de voorkeursmodus van de gebruikersinterface (weergave): donker, licht of automatisch.
Nieuwe gebruikersinterface voor de kinderbeveiligings optie.

Ongewijzigd:

Voeg je mobiele nummer toe.
Verberg je mobiele nummer voor collega's.
Gebruik kinderbeveiliging om ongeoorloofde toegang tot de App te voorkomen.
Configureer geavanceerde instellingen voor uitgaande oproepen om te gebruiken via internet of via de terugbeloptie.
Log uit van de App.

Probleemoplossing

Nieuw of gewijzigd:

• Een melding dat de App niet is verbonden met het internet.
  • Extra waarschuwingsmeldingen toegevoegd.
  • App-registratiestatus - zichtbaar als een stip in het navigatiemenu:
    • verbinden - een gele stip.
    • geregistreerd - een transparante stip, in principe niet zichtbaar.
    • losgekoppeld - een rode stip.
    • niet geregistreerd - een oranje stip.
  • Verbeterde logging mogelijkheid.