Boodschap inspreken

Indien je een welkomst boodschap wilt gaan gebruiken, kan je deze op de volgende manieren inspreken. Bij Voipro heb je de mogelijkheid om zelf de boodschap in te stellen. Indien je wilt, kunnen wij natuurlijk ook de boodschap instellen.

Voor het inspreken van een boodschap, kan je gebruik maken van je Smartphone, hier zit namelijk een goede microfoon in en makkelijke bewerk mogelijkheden!

iPhone

Met een iPhone kan je een boodschap opnemen via de app Dictafoon. Deze staat al standaard op je telefoon.

Open de Dictafoon app op je telefoon en klik op de rode opneem knop. Je telefoon begint nu met opnemen. Zodra je de boodschap hebt ingesproken, druk je op de stopknop. De opname wordt meteen opgeslagen op je telefoon.

Na het maken van de opname, kan je de boodschap naar ons mailen. Dit doe je door te klikken op de drie puntjes bij de boodschap.

Android

Met een Android toestel kan je gebruik maken van de app Spraak Recorder. Deze staat al standaard op je telefoon.

Open de Spraak Recorder app op je telefoon en klik op de rode opneem knop. Je telefoon begint nu met opnemen. Zodra je de boodschap hebt ingesproken, druk je op de stopknop. Geef de boodschap een naam en klik op opslaan.

Je kan vervolgens de boodschap naar ons mailen.